Siden sangskriver og sangerinde ISSE i 2018 udsendte sin første EP er det blevet til syv single og endnu en EP. Nu har hun udsendt sit første hele album med 10 sange.

ISSE med det borgerlige navn Marie Louise Sandorf Jacobsen skriver sine sange direkte fra hjertet med stor oprigtighed og ærlighed. Hun udleverer sig selv i mange af teksterne med egne erfaringer som ledetråd til hendes tekster. .

Hun siger det meget præcist i sangen ”I kan sige, hvad I vil og gøre hvad I vil, bare I lader mig være mig selv”. For ISSE nyder at komme ud til publikum med sine tekster og gode melodier. Hun har i et interview med ”Side 33” fortalt: ”Jeg er først og fremmest livekunstner, selv om jeg også synes, det er rigtig fedt at være i studiet. Men det er mødet med mennesker, som sidder og lytter og tager imod musikken og fortællingerne, der gang på gang giver mig kuldegysninger, giver mig tårer i øjenkrogen og en ægte glæde indeni”.

Der er sange om kærlighed og om livets op- og nedture sunget med en dejlig livsglæde og energi. Og så har ISSE en kraftfuld stemme, som både behersker det stille og rolige, som i den smukke sang ”Tættere på”, og en iørefaldende melodi som ”Din verden brænder”, der nemt bliver en ørehænger.

Hendes musik jonglerer rundt mellem rootsrock og popgenrer, og hvorfor skal man også sætte hende i bås, når blot hendes musik er, som den er, fra den unge singersongwriter? Med sine både alvorlige og melankolske sange, men også mere muntre toner med glæde og håb, som hendes nye album på udmærket vis demonstrerer.

https://www.isse.dk/