Jes Holtsø har siden 2009 haft et musikalsk parløb med Morten Wittrock. Holtsø har leveret den gode og lidt rå vokal, og Wittrock har skrevet sangene og produceret de efterhånden fire albums.

Vi har med velkendte bluesrockformler at gøre. Det er ikke nyskabende, selv om det er nye sange, men det fungerer jo fint på de mindre spillesteder, og derfor bliver de ofte engageret – på det seneste nu også i Tyskland.

En flot række af professionelle musikere er indkaldt til indspilningen: Navne som Knud Møller, Jens Runge, Jacob Rathje, Ester Brohus, Ivan Pedersen m.fl. pryder cd-noterne og musikken. Det er blevet til et veludført og fremragende album.

Marcus Winter-Johns danske (og formentlig halvbiografiske) tekster passer fint til Jes Holtsø i de mere rockende numre, men mangler måske lidt tyngde i balladerne, som f.eks. duetten med Ester Brohus, Postkort*. Men jeg kan sagtens leve med lidt lommefilosofi som: Livet er hvad der sker/mens vi venter på mér/det er hér hvis du rækker ud/Det´ altid nu – som det hedder i den selvmodsigende titelsang.

Albummet er dejligt varieret, og Holtsø virker autentisk, og jeg håber, at han kan være med til at fylde den plads, der tidligere var reserveret navne som f.eks. Henning Stærk og sågar Peter Belli. Jeg kunne under alle omstændigheder sagtens have fortsat lytningen efter de beskedne 31 minutter, som Det’ Altid Nu varer.

*Et postkort var et brevkort, der sendtes med postvæsenet, og som var populært i 1900-tallet!