Geronimo er et soloprojekt fra den belgiske folkemusiker Jeroen Geerinck. På dette soloalbum spiller han både akustisk og elektrisk guitar, bas og keyboard, foruden at han har brugt et elektronisk slagtøjsprogram.

Foruden karrieren i diverse folkemusikalske sammenhænge i fire forskellige bands, så spiller han også med som studiemusiker på mange albums, han er producer for mange belgiske solister og bands og står også mange gange for den rent tekniske del.

Run High indeholder 10 instrumentale numre. Jeroen Geerinck boltrer sig under navnet Geronimo, og det er nærmest hans musikalske legeplads og fristed, hvor han ikke behøves at gå på kompromis med noget af hensyn til andre bandmedlemmer. Så her har han fået muligheden for at demonstrere sine rendyrkede melodier med fine rytmer og sit elegante fingerspil. Man kan fornemme, hvordan han næsten overlegent lader fingrene danse henover de enkelte strenge og ikke blot slår akkorder.

Det er samtidigt meget varieret, den måde han formår at spille på. Han kan både spille i jævne rytmer og spille nærmest meditativt, så man drømmer sig væk, men den belgiske guitarist kan også lader fingrene eksplodere i et sandt strenge inferno.

Melodierne er meget forskellige. Der er de stille og drømmende, som eksempelvis The Promenade og Break of Day, og der er muntre og hurtige toner fra hans hånd, som titelnummeret til albummet Run High og Wetland Track. Og så er der nærmest folkrocktoner i Second Wind og The Rundown.

Så selv om det er et rent instrumentalt album, så er det varieret, så man ikke keder sig, når man lader den dygtige guitarist styre musikken.