Man hører ofte, at det kan være svært med album nummer to. Barrow udsendte for godt fire år siden Transition med multiinstrumentalisten Mikkel Bøggild i front, og bandet udgav inden årsskiftet Like a Home. Den må siges at gå rent hjem uden nogen slinger i valsen, så der er absolut intet toer-problem!

Det er et album med americana & country fra øverste hylde, hvor vi kommer gennem mange emner med det daglige liv som omdrejningspunkt – lige fra barndommen og videre frem på landevejen eller jernbanen og med dejlige kærlighedshistorier. Der er både muntre ballader og sørgmodige, sentimentale og melankolske toner.

Der er ni numre på albummet med en rød tråd gennem alle numrene lige fra åbningen There’s Nowhere I Can Go When I’m with You, videre med svingende toner i Julia Wants to Take me Home fulgt af en rigtig countrymelodi, inden vi får det stilfærdige og stemningsfyldte titelnummer Like A Home.

Give me Strength er endnu et flot nummer, som får en til at fantasere og måske drømme om livet i en prærieby. Inden der bliver slået lidt hårdere toner an i Hometown Well, skal vi lige høre, hvad Everybody Knows og den stilfærdige Like I med blide toner. Ligesom på albummets øvrige numre står Mikkel Bøggild for den fængende vokal. Desuden består bandet af Ole Albrechtsen, Henrik Poulsen og Eddi Jarl.