De fik Awarden som Årets spillested i efteråret og har også her i 2013 et flot og varieret program på deres gård og koncertsted.

Perry Stenbäck kommer med sit band BRAGR Foto: Per Dyrholm

Mette og Børge Solkær sætter igen rytmisk fut og gang i Stursbøl ved Sommersted i det sønderjyske. Det musikalske par åbnede pladsbestillingen til de 13 koncerter den 28. april, og mon ikke der har været gang i telefonen på Café Ellegaard siden? Med vidt forskellige navne som trækplaster 13 onsdage i træk vil der være store musikoplevelser for mange ligesom i de seneste mange sæsoner.

I år inviteres mest på danske navne, bortset fra irske Tommy Sands og også fra Irland bandet Thundering Down foruden noget så eksotisk som ‘i Beddi’, som spiller folkemusik fra Sardinien og omegn tilsat irsk/keltiske toner.

På programmet er også det nye, danske band Trias, Benny Holst Trio, Harald Haugaard i godt selskab med Helene Blum, Mikkel Grue og Mattias Pérez samt Ellegaardens faste trækplaster Niels Hausgaard en route til Tønder Festival.

BRAGR med Christine Dueholm, Perry Stenbäck, Sigurd Hoclings og Jesper Frost Bylling diverterer med deres spændende musik, og som sidste navn i sæsonen kommer Paul Banks sammen med Kristian Jørgensen og Thor Backhausen. Midt i juli får man så også en ny instrumentalduo med Jacob Wendt og Christian Alvad og en viseaften eller to med værtsfolkene plus gæster og desuden en højskoleaften med digteren Jens Rosendal er vanlige elementer i løbet af sommeren i Sommersted.

Første koncert bliver 5. juni og sidste den 28. august. I hvilken rækkefølge alle disse gode musikere kommer kan ses på www.cafeellegaard.dk