Hvis man har lyst til at tage på festival i august, så er der mange valgmuligheder.  Ja, man kan faktisk komme af sted hver weekend!

Fra månedens start kan man tage til Frederikssund og høre bl.a. Folkeklubben og Workers in Songs eller vælge Virksund Vise Festival med bl.a. Anders Mikkelsen på programmet.

Spejlteltet i Tønder står klar 22. august.

Spejlteltet i Tønder står klar 22. august.

8. til 11. august bliver der musik og dans i det sydsjællandske, når Musik over Præstø Fjord løber af stablen med svenske Karin Wallin Trio, Stine Michel, Søren Korshøj med mange flere. Her vil årets Spillemandspris også blive uddelt. I samme periode afholdes i øvrigt også Country Festival i Silkeborg.

Lørdag 17. august er den årlige Tange Sø Folkfestival på programmet fra 12 middag til 24 aften og med mulighed for ”overdans”! Her er hovednavnene svenske Baskery og Scrum fra Skotland.

På Østfyn afholdes samme dag og næsten i samme tidsrum Nordenhus Folk Festival med Anders Mikkelsen & Anders Roland, Reillys Rebels og Dark Horse blandt de optrædende.

Så følger årets Tønder Festival 22.-25. august med et stort og meget omfattende program, som ikke lader sig beskrive i få linjer. Heldigvis har vi allerede skrevet en lang række artikler, som du kan finde længere nede på side, men skal vi lige nævne en god håndfuld, falder The Avett Brothers, Cara Dillon, Sinead O’Connor, Flogging Molly, Duncan Chisholm og Admiral Fallow i øjnene – som nogle af de mange udenlandske navne. Masser ad danske byder Tønder også på.

Den sidste weekend i august blænder den vestjyske by Ansager så op for den første Mariefestival. Her kan opleves BragR, Fromseier Hockings, Gryr, Stine Michel, Stanley Samuelsen, Søren Krogh og Perry Stenbäck – og mange flere.

Og så er der “vist” en festival i Skanderborg også, men den ligger lidt uden for vores kategori!

http://www.frederikssund-festival.dk/index.php/program

http://www.folkemusik.com/

http://www.sccdk.com/jo258/

http://www.tsfolkfestival.dk/

http://nordenhuse.net/nordenhuse-folk-festival/nordenhuse-folk-festival-2013.html

http://www.tf.dk/

http://www.mariefestival.dk/