Efter en succesfuld deltagelse for Impuls Trio ved Nordklang Festivalen i Schweiz bliver der nu mulighed for at opleve bandet herhjemme.

Efter turen til Schweiz og flere koncerter i Tyskland fortæller Jesper Vinther:

”Vi har en klar fornemmelseaf, at publikum generelt er mere åbne over for koncerter med nye navne i lande som f.eks. Tyskland og Schweiz, hvor det danske publikum går mere efter det, de kender i forvejen”.

Har man lyttet til den yngre generation af musikere fra grupper som Baltic Crossing, Phønix og Kætter Kvartet, har man måske fået et billede af,  i hvilken retning musikken bevæger sig hen. Derfor kan man håbe, at vore egne musikalske rødder igen kommer til ære og værdighed, blandt andet ved hjælp af trioens afvekslende og varierede musik.

Tager man en musiker fra hver af de tre nævnte grupper og sætter dem sammen, så har man Impuls Trio.

Violinisten Kristian Bugge, Jesper Vinther på harmonika og den mandolinspillende John Bæk kan høres ved fire koncerter i den nærmeste fremtid: 8. marts på Bartof Cafe i hovedstaden og dagen efter i Folkets Hus i Vanløse. Lirum Larums onsdagscafe i Roskilde får besøg af trioen 14. marts, og dagen efter kan Gyngen i Århus byde publikum på det velspillende band. Ind imellem koncerterne spiller Impuls Trio ved Folkemusiksammenslutningens generalforsamling på Mimeteatret i Odense.

 

http://www.impulstrio.dk/