Lørdag 25. februar sker en spændende dobbelt cd-udgivelse i Byens Hus i Jelling, De to bands Bragr og Perry Stenbäck  & Dekadans udgiver nemlig begge nye albums, og de har jo det til fælles, at multiinstrumentalisten Perry Stenbäck og hans kone Christine Dueholm på diverse slagtøj er medlemmer i begge to. (øverste foto)

Perry Stenbäck & Dekadens

I Bragr er Kristian Bisgaard med på piano og Jesper Frost Bylling på bas. I Perry Stenbäck  & Dekandans er de øvrige medlemmer Henrik Kunz på kontrabas, på keyboards Jan Hansen og Ulrika Rosdahl vokal og diverse rytmeinstrumenter.

Sidstnævnte band spiller især mange svenske viser af og inspireret af Perry Stenbäcks landsmænd Cornelis Vreeswijk og Evert Taube. Musik og vokaler bliver fremført med stor følsomhed og nerve og instrumentalt ofte med Perrys på det svenske ”nationalinstrument” nyckelharpen.

Når Bragr går på scenen er det både med traditionelle og nykomponerede melodier i folk og rootsgenren, og her bliver energi og musikalitet forenet med livlige toner og spændende nye melodier. Det bliver en travl aften, når Christine og Perry skal præsentere og medvirke på begge bands nye albums. Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på https://billetto.dk/e/perry-stenback-dekadansorkestern-og-bragr-billetter-754318 

Perry Stenbäck & Dekadansorkestern + Bragr

https://perrystenback.com/dekadansorkestern/

 

Velkommen