Kristian Bugge

Kristian Bugge

Man ved vist aldrig, hvor man har ham Kristian Bugge, sådan rent geografisk, for han flyver og farer rundt i verden med og til sine forskellige musikalske partnere. Lige netop i disse dage er han på turné med sin gamle musikven Ronni Kot Wenzell, som har boet i Brasilien i det seneste halvandet år. Derfor har duoen, som tidligere havde travlt med 40 til 50 koncerter årligt, ligget stille i længere tid.

Men nu er Wenzel & Bugge altså på spil igen. Wenzell er klassiske slagtøjspiller (med hovedfag i marimba og vibrafon), og Bugge er (naturligvis) violinist i mange sammenhænge. Turneen foregår i og omkring Rio de Janeiro, og de første to koncerter er allerede overstået. Men de spiller videre torsdag d. 20. august, d. 21., d. 22. og på søndag d. 23. Da foregår det i Ipanema, bydelen med den verdenskendte strand af samme navn.

Mon ikke musikken, der tager afsæt i et spændende og energisk møde mellem den klassisk funderede musik og spillemandstraditionen, kan få brasilianerne til at spærre ørerne op og give sig hen til noget helt anderledes, end man normalt lige hører på de kanter?

Læs mere på www.folkeslag.dk og www.facebook.com/folkeslag.

www.youtube.com/watch?v=wPBPlEHZfLg