Musikere, bands inden for alle genre kan stadig nå at komme til at spille for landets skoleelever. LMS (Levende Musik i Skolen) har atter åbnet for ansøgninger fra danske professionelle musikere, der vil spille 10 til 20 koncerter i løbet af skoleåret 2017-18. Der skal i alt bruges mellem 90 og 100 forskellige grupper eller solister, og ansøgningsfristen er 1. november 2016.

foto33148

Fiolministeriet

Det kræver blot at man som musikere udfylder et skema og uploader et eksempel på solistens/bandets musik – eller kan sende et link til en you tube-optagelse. Man skal indsende diverse praktiske oplysninger, lidt om koncertens indhold og form, og endelig skal der medsendes foto af solist/band.

I øjeblikket kan man i dette skoleår på danske skoler landet over i folkgenren opleve kendte navne som Wenzell & Bugge, Phønix, Trolska Polska, Afenginn, Krauka, Virelai, Stine Michel, Svøbsk, Basco, Fiolministeriet og Jensen & Bugge.

I alt afholdes inden for konceptet mere end 2.000 koncerter hvert år for ca. 250.000 skolebørn, som på denne måde får en ekstra oplevelse –  og måske lysten til selv at spille!

www.lms.dk