Bare en lille reminder om enkelte af de koncerter, der finder sted i dag og hen over den kommende weekend. Lige nu er The Dublin Legends på tur i Danmark, og de rammer i aften 27. oktober Nyborg Teater, lørdag Fuglsøcentret, Knebel og på søndag spiller ’legenderne’ på Horsens Ny Teater allerede kl. 15.

Mallemuk Foto: Marc Roed

Mallemuk fra Tønder spiller god dansksproget folk i Metronomen fredag kl. 20, og samme aften går Blum & Haugaard Band på i Hagges i Tønder. Samtidig udgives deres nye album, Den store sommer, internationalt. De fortsætter til Folk for Folk i Svendborg.

I Aalborg byder Huset på singersongwriter-festivalen Stories med otte koncerter fordelt på fredag med bl.a. Loud Tiger og lørdag med bl.a. Vilma. (øverste foto)Hun spiller fredag på Kulturcosmos i Viby Sjælland. Ida Wenøe har netop udgivet nyt album, Undersea, som lige er anmeldt her på rootszone.dk, og hun præsenterede det i aftes i København hos Nordsø Records på vejen af samme navn i Nordhavn. Det er en fabrik, der fremstiller grammofonplader og også har en scene. Godt koncept! Sangerinden spiller fredag på Turkis i Aarhus.

Folkeklubben spiller fredag i Store Vega, som de også gjorde i går. Phønix spiller på tirsdag d. 31.10. kl. 16 i Varde som del af Spil Dansk-ugen, der løber fra mandag. Samme aften spiller Bragr på Paletten i Viborg, Og der er selvfølgelig mange flere koncerter end de her nævnte.