Der er godt gang i turneerne for tiden – og heldigvis næsten altid, når vi nu har lagt corona og nedlukninger bag os (forhåbentlig helt!). Theessink & Møller er tilbage ’on the road’ sammen, som de plejer hvert eller hvert andet år, og de har stadig en lang række koncerter frem til næsten-slut på marts. Super-bluesduoen på guitarer og sang afslutter på Hagges i Tønder d. 27. Det er imponerende, hvor mange gigs de to koryfæers booker får samlet sammen hver gang, og de to leverer jo også deres helt egen unikke sound og karisma.

Thessink & Møller

Også supertrioen McGoldrick, McCusker & John Doyle har spillet flere steder i Danmark, bl.a. var de lige hovednavn på Back to the Roots Festival og i folkRoskilde/Gimle. De rammer også Kulturøen, Middelfart d 10. marts, Hagges Pub 11. marts, Vallekilde-Hørve Kultur- og Fritidscenter d. 12., Metronomen/Copenhagen Folk Club søndag d. 13., og de tre irsk/engelsk/skotske folkstjerner slutter af i Baltoppen d. 15. marts.

Det syder derude med et væld af solister og bands på turné, bl.a. den sønderjyske sanger/sangskriver Rikke Thomsen (øverste foto), Erik Grip still going strong, megabandet Mynsterland og vores egen drømmetrio, Dreamers’ Circus samt altså mange flere. Se kalenderen, der rummer så meget, som vi nu engang får informationer om eller selv finder ud af. Vi modtager rigtig gerne direkte beskeder så tidligt som muligt og i det hele taget gerne pressemeddelelser, når I har nyheder, vi kan skrive om.