Efter at Corona-restriktionerne blev ophævet, begyndte nye datoer for de store koncerter og begivenheder at strømme ind. Her i efteråret kom så de første udenlandske solister forsigtigt på mindre koncertrækker, og nu begynder de egentlige turnéer med danske og udenlandske musikere endelig at kunne ses og mærkes. Det er glædeligt, at vi nu forhåbentlig kan nyde normale tilstande på spillesteder og klubber landet over, og vores koncertkalender er igen blevet temmelig fyldig.

Irske The Jeremiahs er det første udenlandske folkband, som snart gennemfører en lidt større Danmarksturné. Og det er passende, fordi det er orkester, som bedst opleves live. Deres mix af ældre, trad-folksange og egne kompositioner med trad-feeling er man garanteret gode oplevelser, og bandet har fået forrygende anmeldelser rundt omkring i verden

Med den stærkt roste sanger Joe Gibney og Niamh Varian-Barry (tidligere Solas) på fiddle og sang i forgrunden, franske Julien Bruneteau på diverse fløjter samt James Ryan på guitar får du et både professionelt, friskt og medrivende show, som nok skal ruske lidt i følelsesregisteret.

Turneen starter på Wintercoat, Sabro lørdag 6. november, fortsætter til Turbinen i Randers d. 8., Harders i Svendborg d. 9., til Plexus i Idom-Råsted ved Holstebro d. 11. og så til Haslev Bibliotek, hvor folk-klubben holder til, fredag d. 12. november. Lørdag d. 13. november foregår det på Halkær Kro, Nibe, hvor The Jeremiahs deler plakat med Flook, som er lige i hælene på dem, hvad angår turné, nemlig fra 8. til 14.11.

Udover Halkær rammer de andre spillesteder, nemlig Ruds Vedby, Assens, Ballerup, Næstved, Roskilde og København, hvor det foregår i KU.BE i Copenhagen Folk Clubs regi. Se nærmere i vores kalender.

http://thejeremiahs.ie/