I 2013 udgav Stanley Samuelsen sammen med sin datter Astrid fem af George Harrisons sange digitalt. Det skete i forbindelse med, at den afdøde Beatles-legendekunne være blevet 70 år d. 29. november det år. Sangene blev indspillet live i studiet med to guitarer og tostemmig sang. ”Long, long, long” blev filmet og udgivet som video på Youtube og udkom også som single.

Foto: Per Dyrholm

Stanley Samuelsen Foto: Per Dyrholm

Forleden blev far og datters fortolkning af sangen fra The Beatles’ hvide album tweetet på Harrisons officielle Twitter, som man må formode hans familie eller andre bestyrer – men det er stadig stort. Det er, skriver Stanley Samuelsen, ”den størst mulige ære. George Harrison har været mit største forbillede, siden jeg lærte The Beatles at kende i 1963. Vi har fået mange positive kommentarer på Youtube, og videoen er blevet delt flittig på diverse sociale medier. Det er så fantastisk at modtage feedback. Men dette er dog den allerstørste ære”.

Orevoks.blogspot.dk skrev ved udgivelsen: ”Pladen er spartansk indspillet; begge spiller akustisk guitar og synger. ”Long, Long, Long” leveres åndenødsfremkaldende smukt og inderligt med Astrids smukke stemme og Stanley på kor i omkvædet. Alene dette nummer er EP’en værd”.

Samuelsen kunne sidste år fejre sit 50 års jubilæum som scenemusiker.  Astrid Samuelsen har spillet i flere bands og var i 2014 nomineret til en Danish Music Award som Årets Talent.

Link til Harrisons Tweet https://www.facebook.com/atributetogeorgeharrison/posts/1040379639326265

Link til videoen på Youtube:

http://youtu.be/GXotYFSpRhs

Og link til alle sangene https://itunes.apple.com/dk/artist/stanley-samuelsen/id41661199