Overskriften var op til Folketingsvalget i 1935 et populært valgsprog, og dengang valgte man Stauning.  Men nu er valget faldet på Kaos!

Tre sangere og sangskrivere har slået sig sammen under dette navn og er klar til at drage ud på turné i foråret. Det er troubadouren Esben Langkniv, som udsendte sit seneste album sidste sommer, og hans islandske ven Siggi Bjørns, der har udgivet en lang række cd’er både solo og sammen med andre. Han bor i Berlin og har derfra fået følge af Franziska Günther, der i en periode har boet i Danmark.

Hun udsendte sidste år sit første album og er også singersongwriter. Så nu har de tre guitarister slået sig sammen, og foreløbig står der 11 koncerter på programmet med første koncert 29. marts på Hagges i Tønder. Derfra går det videre i det jyske med en enkelt afstikker til Asnæs. Derefter drager trioen drager og har fire koncerter i Tyskland og en enkelt i Holland.

Siggi Bjørns har haft mange sommerarrangementer på Bornholm, hvilket han også har i år, og her hørte Franziska Günther ham. Så kom tankerne om en fælles turné i støbeskeen, og nu er det en realitet.

Navnet Kaos blev valgt, men bandet havde ellers overvejet navnet Beauty & The Beasts. De tre musikere kunne dog ikke blive enige om, hvem der var hvad! Så det endte i – ja, Kaos.

http://www.langkniv.dk/

http://siggibjorns.com/

https://www.franziskagunther.com/home