SPOT Festival, logo, portrait, colorSpotfestivalen er i gang fra torsdag i Århus med interaktiv konference med internationale og danske forretningsfolk og medier som omdrejningspunkt. Om aftenen så åbningsevent på Train serveret af ROSA med tre forskellige bands på scenen.

Men det er fredag og lørdag, det går løs med de mange, mange bands og solister, som repræsenterer meget forskellige genrer.Folkemusikken bliver især repræsenteret i Musikhuset fra de mange scener.

Klokken 16 åbner Habadekuk festen ved en gratis koncert på friluftsscenen lige udenfor Musikhuset, og så får man ellers travlt, hvis man skal nå at opleve alle bands med relationer til folkmiljøet.

16.15 står Nordens Tone i Rytmisk sal, og en time senere er MC Hansen klar på Foyerscenen, inden Afenginn et kvarter senere giver koncert i Store sal. Inden aftenens to koncerter på Filuren med Euzen kl. 21.00, og norske Elin Kåren kl. 22.45, kan man måske nå at lytte til det nye folkrock-band In Lonely Majestyk 17.05 – ligeledes på Filuren.

Også et par singersongwritere er på besøg. Således spiller Ann See kl. 18.05 i Filuren, mens Ida Gard indtager Rytmisk sal 10 minutter senere. Kl. 19.05 står Sonja Hald klar – igen i Filuren. Så det bliver ikke nødvendigt at besøge de øvrige spillesteder under festivalen fredag.

Lørdag eftermiddag spiller The White Album på Voxhall kl. 15.45, mens et af tilløbsstykkerne uden tvivl bliver i Musikhusets store sal, hvor Mads Langer kl. 20.15 giver koncert. Færøske Danjal giver deres bidrag til festivalen på Foyerscenen 21.10.

Home