4.-7. maj går det igen løs med årets Spotfestival i Aarhus. Billetsalget er for længst gået i gang, men der kan stadig købes billetter til favorabel pris helt indtil 31. marts.

Der er mulighed for at købe billet til hele festivalen eller til enkeltdage, og desuden sælges særlige ungdomsbilletter til alle under 25 år. Man kan også købe billetter, som ikke gælder til koncerterne, men ”kun” er til konferencer, seminar og networking, der også er en stor del af festivalen.

Dina Danielsdatter, Northern Assembly

Dina Danielsdatter, Northern Assembly

Hovednavnet for de folk-interesserede bliver uden tvivl Jacob Dinesen med band. Sønderjydens flotte stemme og spil bliver uden tvivl et trækplaster. Lige efter kommer uden tvivl Jonah Blacksmith (øverste foto), som har spillet på festivalen før. De har taget et stort spring siden og har vundet mange fans bl.a. efter koncerter i Skagen og Tønder.

Et andet band, som har spillet på Spot før, er det talentfulde band Northern Assembly, der også har været på FolkSpot i Tønder. Som noget nyt og ubekendt kan man andet høre AySay, der præsenterer mellemøstlig folkemusik, og Balkan Basterds som kommer med både traditionel og nutidig folkemusik.

Og så er der jo også mulighed for overraskelser blandt de mere end 60 bands/solister på festivalen.

https://spotfestival.dk/