Det endelige program til årets festival er nu klar. Lørdag 29. september går det løs i Musikhuset, når trioen KAOS holder åbningskoncert, og der er gratis adgang!

Habadekuk

Samtidigt er der danseworkshop i Studenterhuset med Kirstine Nurdug, inden der samme sted om aftenen kl. 19.30 bliver mulighed for at prøve de lærte trin, når både Østjyderne, Mads Hansens Kapel og Habadekuk spiller op til det helt store åbningsbal.

Søndag kan man nyde Fromseier Hockings ved en stuekoncert i Staurtrup, og Mads Hansens Kapel giver koncert om aftenen på Café Mellemfolk. Dagen efter er der Folkjam sidstnævnte sted, og så kommer Baby Did A Bad Thing på Gyngen tirsdag 2. oktober. Onsdag kan du vælge mellem to arrangementer. Café Vestergade afholder Folkjam, mens der på Elværket er koncert med Tradish kl. 20.00 med mulighed for spisning inden koncerten.

Torsdag er der folkemusik med børn Steinerskolen kl. 16.00, og så har unge og studerende chancen for at øve sig i Nordisk Dans i Studenterhuset fra kl. 19.00. Gyngen byder atter på koncert med Urhbrand Lydom Cahill kl. 20.00.

Fromseier Hockings

Gang i Gyngen bliver der også fredag 5. oktober, når først Inver + kolonien spiller kl. 20.00. Senere NatJam med ROD, så det bliver uden tvivl en festlig aften. Og lørdagen bliver heller ikke kedelig på samme spillested. For i gårdhaven åbner Aarhus Folkemusikkor programmet kl. 14.00, og så er der tre koncerter på selve Gyngen. Først med topnavnene Mike McGoldrick & Dezi Donnelly kl. 15.00 og kl. 21 er Søren Korshøj på scenen. Han bliver efterfulgt af NatJam med ROD fra kl. 23.30. På Atlas spiller Hvalfugl og Elof & Wamberg en dobbeltkoncert kl. 21.00.

Det hele slutter søndag 7. oktober med Floating Sofa Quartets (øverste foto) releasekoncert på Waxies kl. 13.30 med efterfølgende irsk jam. Trioen Zenobia giver koncert i Hjortshøj Kirke kl. 15.00. Og der er fri entré til alle dagens arrangementer.

http://aarhusfolkfestival.dk/