Festivalen bliver afholdt fra 26. september til og med 4. oktober. Og så skal folkemusikken gerne indtage byen selvfølgelig med musik, men også med dans og workshops.

Jensen, Bugge og Høirup

På åbningsdagen er der blandt andet release-koncert med trioen Nevesta’s Voice, og så kan man ellers lytte til Jensen, Bugge & Høirup, Helene Blum & Harald Haugaard, Mallemuk og Basco med Jullie Hjetland,(øverste foto) inden den belgiske Trio Dhoore lukker og slukker festivalen søndag 4. oktober på Atlas Desuden spiller Maskineri både koncert og medvirker ved en af de tre workshops. Under festivalen afholdes der generalforsamling i foreningen i Stiften Loungen FO 27. september kl. 17.00.

Men Corona-situationen betyder desværre, at kapaciteten på spillestederne er nedsat. Eksempelvis er der lavet et reservationssystem til grupper, som i forvejen kender hinanden på Street Coffee, hvor Mallemuk spiller. Formand for Aarhus Folk Festival Helene Tungelund forklarer:

” Vores største problem har nok været, at vi ikke må danse mange fremmede sammen, hvorfor Kom Folk Dans, som ellers plejer at skyde festivalen i gang med et kæmpebal, er blevet aflyst. Vi har prøvet at inkludere lidt dans ved en workshop i forbindelse med koncerten med Trio Dhoore på Atlas, hvor man danser med en fast partner, man i forvejen kender. Men det er jo ikke helt det samme som et bal.

Forside 2020