Hagges i Tønder har programmet til den meget nært forestående festival klar. Der begyndes allerede torsdag 22. august lige over middag, når troubadouren Jens Langkniv slipper gækken løs kl. 12.30 med sine mange skæve, humoristiske sange. Desuden har han for nylig haft et par sange på dansktoplisten!

Resten af torsdagen går slag i slag med blandt andre Drones & Bellows og Djursland Spillemændene. Der er stort set musik hele tiden enten indendørs eller i gårdhaven.

MC Hansen med band

MC Hansen med band

Fredagens program begynder kl. 11.00, og der afsluttes i gårdhaven med Vånsda ,som præsenterer et mix af dansk, irsk, skotsk og amerikansk folkemusik. Forinden har man bl.a. kunnet opleve MC Hansen & band samt Uhrban Støjband.

Hagges indleder lørdagen med traditionel folk fra The Chancers kl. 11.00 og dagen afsluttes med Bregenborg Band, som efter midnat præsenterer deres blanding af irsk og nordirsk folk i egen udgave. I løbet af eftermiddagen har der stået jam på programmet med MC Hansen som dirigent. Her vil flere af musikerne fra Tønderfestivalen optræde på pubbens lille intime scene.

Søndag 25. august afsluttes om eftermidddagen med Potters Jig. Dagen begynder traditionelt med ”morgensang” kl. 10.30, når Zenobia giver koncert med deres populære repertoire med danske sange og viser.

Hagges har i år eksisteret i 25 år, og mange festivaldeltagere vil uden tvivl lægge deres vej forbi i løbet af weekenden – og det gælder både publikum og musikere.

http://www.hagges.dk/news.php