The White Album

The White Album

Lørdag 31. januar afsløres vinderne af Odense Live Prisen på Musikhuset Posten. Der bliver uddelt priser til modtagere, som skal have en tilknytning til Fyn gennem opvækst, bolig eller musikalsk fokus. Odense Live Sponsorforening belønner på denne måde den rytmiske musiks udøvere.

Odense Live Hovedpris bliver uddelt til en kunstner, band, komponist eller noget andet ved musikken, der med sit talent har gjort sig særligt bemærket det seneste år. Prisen er på 50.000 kr, og nomineret er: The White Album, Phønix og Habadekuk.

Odense Live Talentpris gives til en upcoming kunstner, orkester eller komponist, som har gjort sig bemærket i det forløbne år for sit uomtvistelige talent inden for den rytmiske musik. Denne pris er på 25.000 kr. Til denne er The Folk Factory, De Dødelige og Slaughter Beach nomineret.

Odense Live Ærespris uddeles til en etableret musiker, band, komponist, arrangør eller lignende, der gennem karrieren har gjort en forskel i det fynske musikmiljø. Prisen er på 10.000 kr. plus en saxofon-broche i guldbronze. Når prismodtageren udvælges, for denne er ikke nomineret, så er nogle af nøgleordene engagement og (naturligvis) kompetence.

Formålet med prisuddelingen er at få fokus på Fyns musikalske udvikling, og her har det rytmiske musikkonservatorium, som nu er flyttet til Esbjerg, igennem årene haft sin enorme betydning. Det er en kompetent jury på ni medlemmer, som finder ud af, hvem der render med priserne. Det bliver sjette gang, at de odenseanske priser uddeles.