MC Hansen er igen på plakaten og på scenen i forbindelse med markedsdagene Præstø Sommerliv, der finder sted lørdage mellem kl. 10 og 15. I morgen d.18. juli spiller han koncert ved Svend Gønges Torv sammen med sangskriver og violinist Søren Korshøj, og MC kommer igen.

Søren Korshøj

Det er Præstø Erhvervs & Handelsforening, der igen i år står for markedsdagene – for der er flere, også med musik. MC Hansen har spillet på flere af de tidligere markedsdage. Således spiller han også lørdag 25. juli, denne gang ved Støberihallerne i selskab med musikeren Ronnie Bille, og lørdagen efter, 1. august, stiller MC Hansens Orkester op med Jens Jepsen i baghaven ved Sweet & Coffee ved en festlig afslutning på Præstø Sommerliv.

Men søndagene byder sandelig også på gang i gaderne. Byens butikker holder åbent og folkbandet ”Farvergade” spiller live musik ved Bio Bernhard d. 19., Denne koncert er sponseret af MoFP, altså festivalen Musik over Præstø Fjord, som Søren Korshøj er medarrangør af sammen med Anne Grete Kamilles. Festivalen er jo desværre aflyst i år ligesom alle mulige andre festivaler, men står klar til 2021. Søndag 26. juli spiller ”Hearts of Gold”.

Præstø Sommerliv-arrangementerne er naturligvis med til at sprede god stemning og aktivitet i den lille havneby på Sydsjælland, som har godt 3800 indbyggere, og det er godt, at folkemusikken her indgår om en helt naturlig del. MC Hansen har været aktiv med udendørs-koncerter i de forgangne måneder, hvor musiklivet har været mere nede end oppe.