Fra 16. til 18. juni er der Midland Festival i naturskønne Hampen, geografisk placeret midt mellem Ikast og Silkeborg og så lidt mod syd! Her kan man opleve de amerikanske genrer americana, country, bluegrass og rootsmusik fra bl.a. amerikanske Kinsey Rose, Sarah Hobbs, hollandske Ramblin’ Boots og Music Road Pilots, der har engelske Sarah Jory med.

Tine Vingaard

The Consulation

Norge bliver repræsenteret med Lisbeth Hauge, Arly Karlsen og Daniel Borge og fra den danske musikscene: The Consolation, Kajsa Vala, Alex Nyborg Madsen & Circle of Friends og Vingard med mange flere. Det udgør en bred vifte af kendte og mindre kendte musikere og bands på de to scener, hhv. Stor scene og Madsens hjørne. Der er mulighed for at købe billet til alle dage, til to dage eller endagsbillet.

Arrangørerne af festivalen er blevet inspireret efter besøg i Nashville i USA, og derfor har man besluttet, at alle, som køber billet, er med i lodtrækningen om en rejse til Nashville for to personer med otte overnatninger og billetter til countrymusikkens mekka Grand Ole Opry!

Men nu gælder det først og fremmest om at komme til festivalen, hvor livemusikken er i centrum. Hygge og samvær prioriteres også højt. Den første Midland Festival blev afviklet i 2019.

Øverste foto: Kajsa Vala med band.

Musikforeningen Midland