Fredag 6. november udkom en ny singleplade med færøsk / canadiske Lena Anderssen kaldet Aimee.

”Aimee” er den anden smagsprøve fra Anderssens kommende album “State of the Land”, hvis grundspor blev indspillet i Los Angeles i 2018. ”State of the Land” kommer 19. marts til næste år.

Til ”Aimee” har Lena Anderssen lavet en iøjnefaldende og virkningsfuld musikvideo, der viser hendes blege ansigtstræk foran en tegnet, New York-agtig storby: https://www.youtube.com/watch?v=uj1FV9Xi5bo

Melodien og teksten er inspireret af livet i storbyen under Coronakrisen og bevæger sig stilmæssigt et sted mellem americana og iørefaldende rytmisk pop.

Lena Anderssen, hvem er det? vil mange sikkert spørge, men hun er faktisk slet ikke noget ubeskrevet blad i musikverdenen. Bag sig har hun flere albums: Pladen ”Letters From The Faroes” fra 2012 blev i Danmark kåret som ”Ugens Album” på P4, og på Færøerne, hvor Lena Anderssen har boet de seneste år, løb den med prisen for ”Årets Album”. Opfølgeren, ”Eagle In the Sky” udkom i 2016 og har ligeledes fået en flot modtagelse. Så vi kan se frem til at høre ”State of the Land” til marts.