radiofolk-logoSå har radiofolk.dk fået moderniseret hjemmesiden. Det er ikke kun udseendet, der har fået et ”make over” – den er først og fremmest blevet mere brugervenlig. Nu er det muligt både at streame og on demand – og også podcaste.

Morten Alfred Høirup siger således: ”Vi er ivrige efter at servicere alle, der interesserer sig for dansk roots, folk, cross-over, verdensmusik, blues, country og ikke mindst traditionel musik, og vi arbejder dagligt på at få endnu bedre fat i alle de relaterede genrer, som ikke umiddelbart regnes for mainstream. Vores lyttertal gror langsomt men støt, og vi har masser af indhold og flere nye tiltag i ærmet.

Mandag d. 16. november har vi premiere på en programserie med titlen “Blues on Demand”. Programmet er tænkt som et musikmagasin, hvor man kan følge med i, hvad der sker på den danske bluesscene, og det første program præsenteres af den århusianske journalist, bluesguitarist og sanger, Martin Blom Hansen”.

Desuden sendes magasinet ”Katten i Sækken” med Høirup som vært. Ligeledes programmet ”Kompas” med skiftende værter, der spiller musik fra den danske verdensmusikscene, og ”Tonesproget” med kendte danske sangskrivere samt programmet ” What’s Cooking Folks” med udenlandske musikere, der fortæller om deres hjemlands musik netop nu. Der vil også være udsendelser fra festivaler i ”Reportage”.

www.radiofolk.dk

www.facebook.com/radiofolk.dk