folkeklub 3Folkeklubbens tredje album ”Slå flint” udkommer i næste måned, mere præcist fredag 26. august på årets Tønder Festival.  Der er allerede kommet en single fra albummet ”Overlæge Jacobsen”, som der er et link til herunder.

folkeklubben-2016-slaa-flint-compact-discDer kan nok forventes en stor folkefest i Telt 1 kl. 12.00, når bandet spiller en akustisk koncert med numre fra den nye cd, og flere af sangene får deres debut netop ved denne optræden.

Trioens forsanger Kjartan Arngrim siger: ”Det er en vild idé at præsentere en hel ny, gennemarbejdet og mangefacetteret plade en formiddag i gigantiske Telt 1 – kun bevæbnet med to akustiske guitarer og en tromme. Det er en af den slags koncerter, der kun kan lade sig gøre netop på Tønder Festival. Vi vil samtidig benytte lejligheden til at fortælle det lydhøre Tønder-publikum om inspirationen, filosofien og historierne bag pladens sange.”

Den oprindelige plan var, at Folkeklubben ville suse rundt blandt publikum på festivalen med en række akustiske pop-up-koncerter for at gøre reklame for deres nye album, men et afbud har nu givet dem muligheden i Telt 1.

https://www.youtube.com/watch?v=EuI290qQLs0

http://www.folkeklubben.dk/