Som medlem af det sønderjyske band Heartlands var Jesper Gloor en af tre sangskrivere i bandet. Han har også haft duoen ”Traveling Light”, hvor det mest var folk og countrytoner, der kom ud over scenekanten. Og i en anden duo, ”Two or More”, med Brian O´Driscoll stod den på festlige, traditionelle folknumre.

Men nu har Gloor taget skridtet fuldt ud og med eget band, ”J/SP/R”, står han i spidsen for sit helt eget projekt. Han har siden 2014 skrevet ca. 70 sange, hvoraf nogle blev brugt i Heatlands, men nu udgiver han så i eget navn.

Nummeret, ”Gør det noget” er et godt eksempel på den genre, som Jesper Gloor spiller og skriver sine melodier i. Det er med folkemusikken som grundlag, at han har skrevet sine sange på dansk med meningsfyldte tekster, som i ”Løb efter drømmen”. Han dyrker sine rødder fra folk’en og med tilsat rock og pop er der kommet flere gode sange og ballader ud af det, eksempelvis ”For langt til sommer”.

Vi vil uden tvivl komme til at høre meget mere til den spændende sangskriver. Jesper Gloor håber at udsende et par singler i løbet af året og så en albumudgivelse i 2024.

www.j-sp-r.com