NU med julesangen The Nook!

Fredag 30. november kan man lytte til lidt af en sjældenhed i den danske musikverden. Folk/pop/americanabandet Songs for Iris udgiver deres nyest single ”The Nook”, og det er meget passende for årstiden en smuk julesang.

Det er ikke kun blevet til en flot melodi, hvor Heidi Mattsson som vanligt i bandet står for den smukke vokal. Det er også lavet en julevideo, hvor glimmer, julekugler og englevinge er festlige rekvisitter.

Vinter/julesangen handler bl.a. om, hvorfor vi kan lide julen, og nyde de gode tider. Det er Heidi Mattssons elegante englestemme, der er styrende i duetten med velsyngende Mads Nyland. Jacob Ambeck Vase er med på julebjælder med mere, og på bas er Torben W. Pedersen. Der er inviteret to gæstemusikere med i form af Niss Stricker på harpe og violinisten Alexander Kraglund.

Så der strømmer atter dejlige liflige lækre toner ud fra bandet, som tidligere har udgivet to albums. Vi sætter linket her på siden på fredag, hvor den officielt udkommer på alle streamings tjenester.

www.songsforiris.dk