I stedet for at sidde med hænderne i skødet og vente på en opringning, sms eller mail, så har trioen Jensen & Bugge + Høirup selv taget initiativet og lejet et sted at spille i Aarhus.

Det er det tidligere Helsingør Theater, hvis bygning fra 1817 oprindeligt var placeret på hjørnet af Bjergegade og Groskenstræde i Helsingør med plads til 220 tilskuere. Fra 1903 til lukningen i 1957 var teatret også biograf under navnet Kosmorama.

I stedet for blot at fjerne bygningen helt fra jordens overfalde tilbød Den Gamle By i Aarhus at flytte bygningen, og fire år senere kunne man indvie den i de nye omgivelser i forbindelse med hovedindgangen.

Nu har de tre musikere lejet bygningen og er klar til at give koncert søndag 26. februar kl. 14.00 i den hyggelige, gamle sal, og entréprisen på 100 kr. bør ikke skræmme nogen væk. De tre er jo kendte folkemusikere i forskellige sammenhænge, og den hyggelige gamle bygning kommer uden tvivl til at gynge med i mange forskellige musikalske dialekter med hopsaer, polkaer og valse. Mette Kathrine Jensen på harmonika, Kristian Bugge på violin og guitaristen Morten Alfred Høirup er både værter og garanter for en fornøjelig musikalsk eftermiddag.

http://jensen-bugge.dk/

http://www.mortenalfred.com/