Rootszone.dk har ikke så meget musik i kalenderen lige her omkring påskens helligdage, og det er da også forståeligt, at både musikere og spillesteder tager sig en fortjent slapper. Men en smule folkemusik kan man da høre, for søndag 1. april spiller Høirup Fox Bugge Trio op i Musikhuset i Aarhus. Mon dog ikke det bliver både muntert og megakompetent? Og herligt for dem der bor tæt nok på til at forsøde påskesøndag med live musik.
Mandag holder de fleste af os stadig påskefri, men tirsdag d. 3. april kan publikum i en anden ende af landet, nemlig i Ballerup, gå til koncert i Baltoppen i Ballerup og høre skotske Barluath. Samme aften spiller spanske Yolanda Almodovar på genåbnede Arne B. i Svendborg samme med tre musikere og en flamencodanser. Det sker i samarbejde med Folk for Folk, som modtog årets spillesteds-DMA d. 9.marts.
4. april er Baltoppen allerede aktuel igen, for her spiller ingen ringere end Helene Blum & Harald Haugaard Band (øverste foto). Og torsdag 5. april speeder kalenderen lidt op med masser af skotsk musik. Celtic Horizon Band spiller på Vendsyssel Teater i Hjørring, The Quiggs går på scenen i Frauget i Hørve og Barluath igen, denne gang på Vintercoat i Sabro. Esben Langkniv er på i Sognegården i Stilling.
Fredag aften 6. april spiller Jane & Shane op i Industrien, Aarup, mens Walther og Sine spiller i Haslev Folk Club (på biblioteket). Sine er selvfølgelig Sine Bach Rüttel, som har indgået musiksamarbejde med sangeren og musikeren Walther Andersen. Og sådan sker der hele tiden noget. Læs gerne videre i kalenderen på rootszone.dk – den opdateres løbende med alt det, som alle I derude, som spiller, booker eller på anden måde er involveret, sender til os. God påske videre.