Hans Theessink er igen på tur rundt – og endnu engang med sin gode makker, guitaristen Knud Møller. De to kommer virkelig godt rundt, så rigtig mange kan få chancen for et genhør – eller måske en førstegangsoplevelse? I så fald er det på tide! Der skal nok blive masser af fed stemning og store musikoplevelser ved de ikke mindre end 15 koncerter, for jeg kan ikke forestille mig andet end, at Hans’ stemme vil være stærk og dyb som altid, og at begge giver den god gas på guitarernes blå toner. Det er kun et år siden, de var her sidst, men det har deres trofaste publikum formentlig ikke noget at indvende imod. Her på siden gav Nils Thorlund dem en strålende anmeldelse d. 19. marts 2016, som kan findes i søgefeltet øverst.

theesinkDet hele begynder onsdag d. 15. marts på Mantziusgården i Birkerød. Korsør Kulturhus lægger scene til torsdag d. 16, Grønnegades Kaserne i Næstved på den irske St. Patrick’s Day d. 17. og i Bygningen i Køge lørdag. Så går turen til det jyske, nemlig til Stampenborg i Rødekro søndag og efter en dags pause går de to bluesherrer tirsdag d. 21. til den på Kulturøen i Middelfart. Torsdag 23. marts er de nået til Harboøre Hotel i byen af samme navn, og derefter gælder det Hjallerup Kro fredag, Skive Theater lørdag, Halkær Kro og Kulturhus søndag og Folkets Hus ved Folk Club 95 i Struer mandag.

Et par dages pause, og så fortsætter hr. Theessink og hr. Møller ufortrødent med fire koncerter i hhv. Ølsted Forsamlingshus, Pavillonen i Greve, Den Gamle Skole i Egernsund og flot afrunding i Turbinen på Værket i Randers. En imponerende koncertrække, som mange nok glæder sig til allerede. Hop på, hvis du kan. Allerede d. 5. april og sandelig også d. 6. april holder Hans Theessink sin store fødselsdags-kalas-koncert, ”birthday bash”, i den østrigske hovedstad Wien, hvor han bor. Den 5. april fylder han 69 år – stort TIL LYKKE her fra rootszone.dk