Den færøske sangerinde Eivør er klar til en forårsturne i de nordiske lande. Med sin helt unikke, fantastiske stemme er hun også klar til at udgive sit nye album ”Live in Torshavn” i løbet af foråret.

Eivør

Så hun vil uden tvivl præsentere mange nye numre fra netop denne cd, når hun 6. marts åbner sin turné med koncert i Göteborg. Derefter giver hun endnu to koncerter i Sverige og giver ligeledes tre koncerter i Norge. Den 13. marts står hun på scenen på Skråen i Aalborg, herfra går det videre til Thisted, Knebel, Horsens og Aarhus, og efter et par dages pause tager Eivør videre til Odense og København. Derfra er der ikke langt til Malmø, som hun også besøger inden de to afsluttende koncerter på turen 23. og 24. marts i hhv. Fermaten i Herning og Viften i Rødovre.

”Live in Torshavn” blev optaget for ca. halvandet siden ved tre koncerter i Færøernes hovedstad. Eivør Palsdottir siger på sin hjemmeside: “Det kan være meget hårdt og meget blidt på samme tid, og når jeg synger, ser jeg, at vildskab og blødhed blandes sammen. Jeg tror, ​at ​det hjælper mig med at skabe musik med en masse kontrast, hvilket er vigtigt for mig – jeg vil ikke have, at min musik nogensinde bliver for sikker”.

Selv om der kommer mange nye numre på Eivørs sæt ved livekoncerterne, kan man håbe, at sangen Trøllabundin (Tryllebunden) også er med på programmet. Når sangerinde kun med sin håndtromme og store stemme synger netop denne sang, bliver man fascineret og draget ind i hendes musikalske verden.Hun bevæger sig elegant rundt mellem genrerne folk, rock, elektroniske toner, indie og jazz.

Se rootzone.dks kalender for datoer og spillesteder, så kom af sted og oplev at blive Trøllabundin!

https://www.youtube.com/watch?v=NOsFQ-VUeMw