Ida Wenøe er godt på vej frem, efter at hun for nylig udsendte sit nye album The Things We Do not Know Yet. Hendes sæt i Musikhusets kammermusiksal havde hovedvægten lagt på de nye sange, og de faldt absolut i publikums smag. Ligesom mange anmeldere både i ind- og udland har rost det nye album. Ida Wenøe giver også plads til sine musikere i bandet, ikke mindst den ikke uefne korpige Stine Steendorph Petersen.

ida wenøe

Ida Wenøe med Stine Steendorph Petersen i baggrunden.

Der var totalt fyldt op på tilskuerpladserne i Kabinettet på Godsbanen, da Bound By Law gik på scenen lørdag aften. Den store del af publikum, der ikke havde overværet en koncert før med det fynske band, måtte meget hurtigt overgive sig. Den fynske kvintet gav en meget energisk og medrivende koncert, med deres fantastiske hårdtslående countrymusik, som der har vundet mange tilhængere bl-a. på Sportify.

Det har ført til, at bandet for nylig var i Texas, hvor de vandt en pris med deres originale og egenartede nordiske udgave af countrymusikken. Med den velsyngende og karismatiske forsanger Mads Wilhjelm (Øverste foto) som frontfigur bumler det tunge countrytog afsted med velspillende musikere ombord og det ene medrivende nummer efter det andet.

Så for mange var de uden tvivl et af SPOT-festivalens højdepunkter, hvor også dem, der ikke kendte bandet, var meget begejstrede.

Dagens koncerter begyndte med den nordjysk sanger og sangskriver Hjalte Ross  på den åbne scene ved åen med en undertøjsmodel, som opmærksom tilskuer fra plakaten på Magasins facade. Han gav en koncert med flere melankolske sange og melodier og fik aldrig rigtigt publikum med, selv om hans tekster er nærværende og til eftertænksomhed. Det kørte lidt i samme rille og havde svært ved at fænge på den udendørs scene, da der rent fysisk er langt til publikum.

Hjalte Ross