Bluesmusikeren Mike Andersen havde sit udmærkede band med på Havnescenen, Det var dog absolut sangeren og guitaristen selv, som var i fokus med sine nærmest gungrende og brusende bluestoner, der blev blæst og banket ud over scenekanten med energiske attituder og udladninger. En oplevelse, der blev belønnet med stort bifald, og de stående publikummer havde meget svært ved at slippe Mike Andersen og hans imponerende strengelege og soul-blues-melodier, som blev forstærket med hans stærke vokal.

Mike Andersen

Johnny Logan

Tønders Kasper Buch beviste igen, at han er en stjerne i svøb. Han gav en flot koncert med sit velspillende band og præsenterede folkrock på allerbedste vis med et varieret program, der både indeholdt svingende, energiske melodier og en smuk historie om nummeret The Letter. Den unge singersongwriter har gravet dybt i rootsmusikken, taget det bedste derfra og tilsat sit eget personlige aftryk.

Med karismatiske John Jones som forsanger uden de helt store armbevægelser, Ian Telfer på violin og guitaristen Alan Prosser er de tre musikere dygtige forgrundsfigurer i Oysterband. Med stor rutine og dygtighed styrede bandet sikkert gennem koncerten med både nye og kendte melodier såsom Here Comes the Flood, Everywhere I go, Northern Light og ekstranummeret Put of the Light. Det blev spillet efter en effektfuld afslutning, hvor bandmedlemmerne stille og roligt forlod scenen en efter en og efterlod Ian Telfer som sidste musiker, inden han også lod instrumentet tie. (Øverste foto: Oysterband)

Forinden kunne man nyde Mr. Eurovision Johnny Logan med adskillige Melodi Grand Prix-melodier på repertoiret i Kultur og Fritidscentret, mens Tørfisk som vanligt fik Havnescenens store telt til at blafre og næsten løfte sig fra jorden.

Kasper Buch