Kvartetten Molde gav en lækker akustisk intimkoncert med sødmefyldte melodier og med vedkommende tekster, ikke mindst i disse tider med meget snak om klima og natur. Bandet har bl.a. et par gode sange om træer og citronsommerfugle.

Der er blide, bløde og smægtende toner, når Maria Moldes klingende og inciterende vokal lyder, og hun ind imellem får back up fra Uffe Holmsgaard, der meget kompetent spiller diverse strengeinstrumenter. Ligeledes af den dygtige violinist Jonathan Feig og ikke at forglemme den glimrende kontrabassist Henrik Kunz, som mange kender fra Perry Stenbäcks Dekadansorkestern.

Bandet Molde virker som en helstøbt enhed, hvor de fire musikere supplerer hinanden både instrumentalt og med historier undervejs. Stort set alle sange er på dansk, dog med en fornøjelig duet om kaffe på engelsk med Jonathan og Maria, samt en jazzet sang igen med Jonathan i centrum på vokalen.

Det var ellers Maria Moldes dejlige vokal, der var midtpunktet i numrene Det er sent nu, Udefra, Det er sådan det er, Hagl i september, Stille nu, som blev sunget næsten acapella, Nu svinder lyset. Men bandet giver også rent instrumentale numre som eksempelvis Brabrand trinbræt. Og det hele afvikles med charme og varme fra bandet i folk, roots, americana og sydstats-genrer.