Den canadiske sangerinde, altid smilende Melanie Dekker var på programmet efter Dekadensorkestern, og praktisk nok fortsatte det bands trommeslager Christine Dueholm, da hun netop også spiller med Dekker og hendes guitarist Allan Rodger. De tre har netop været opvarmning for Bryan Adams i tyske Neu Ulm, lige inden de fortsatte til Danmark.

melanieSom altid åbnede den charmerende Dekker med sangen Blush, og så fortsatte hun med sine mange iørefaldende sange. Med sig havde hun altså ligesom sidste år producer, tekniker og multimusiker Allan Rodger, som er manden bag mange af hendes albums og stort set kan spille alle instrumenter på sine produktioner med alle mulige kunstnere. Men han har det allerbedst med singer-songwritere.

Allan Rodger udviser ligesom Melanie Dekker stor energi og spillelyst på scenen, og de optræder begge ukompliceret og med smittende humør. De bevæger sig rundt mellem americana, roots, rock og country, og publikum er glade, uanset om de spiller stille melodier, eller mere rockende rytmer. Med Christine Dueholm på trommer forstærkes begejstringen ved oplevelsen. Når Dekker synger: ”Worry Gets You Nowhere” er det også et generelt udtryk for hendes tekster og melodier. Så lad glæden komme ud og lad ikke bekymringerne tage over. Melanie Dekker spiller en håndfuld koncerter i Danmark til oktober.

allan rodger