laura moLaura Mo fik lukket og slukket fredag aftens seneste koncert med manér. Var det country, americana, pop eller rock? Det er vel egentlig lige meget, det kørte i hvert fald derudaf på de høje nagler. Man kan fristes til at sige som en steppebrand!

Den trofaste banjo og fodtromme samler ikke støv på scenen, og man keder sig ikke den nordjyske sangerinde og musikers selskab. Aftenens sæt bestod af en blanding af sange fra det seneste album og fra hendes tidligere Motel og Alkymi, der blev leveret med vanlig energi og gode historier.

laura moLaura Mos nyeste udspil Steppebrand er i øvrigt hendes første, som foruden cd også er blevet udsendt som vinyl. Sidste forår opnåede cd’en, at være ugens album på P4. Laura Mos musikalske liv kommer fint til udtryk i teksten fra Steppebrand:

”Nu synger jeg min egen sang,

Nu går jeg med min egen gang,

Nu finder jeg min egen vej frem,

Og vender op og retter vrang”.

Hun har det ligesom katten, hun er sin egen – og mange tak for det!