Med omkring 35 koncerter på koncertlisten i løbet af sommeren og efteråret præsenterede Jacob Dinesen med band et forholdsvis nyt sæt sange og melodier. Selv om de lidt hårde rockende toner er kommet i overtal, så kan man stadig fornemme at Jacob Dinesen ikke har glemt sine rødder i folk’en. (På øverste foto er festen skudt i gang)

Jacob Dinesen

Den 23-årige singersongwriter kører stadig på med stor energi og forstår at få publikum med, og hans fans tæller folk i alle aldre. Den sympatiske sønderjyde giver sig selv fuldt ud med sin fantastiske ”Bruce Springsteen-like”- stemme, og bevæger sig med saft og kraft rundt på scenen. Ja også udenfor, når han under nummeret Jessie tager en rundtur ude blandt publikum.

Der blev spillet mange numre fra det seneste album Found it, der udkom sidste år, men også sange fra de to tidligere album havde fundet vej til eftermiddagens sætliste.

Laura Mo

 

 

 

 

 

 

I sangen Det eneste synger Laura Mo ”Hvor du kommer forbi, og hvor du husker mit navn” – og husker hendes navn gør publikum i Jelling uden tvivl efter en ny fantastisk koncert med den nordjyske sangerinde og sangskriver. Hun præsenterede mange numre fra sin seneste udgivelse Steppebrand, hvor titelmelodien selvfølgelig var et populært nummer.

Laura Mo præsenterede med stor ærlighed sine danske tekster og samtidig med ligefrem åbenhjertig optræden, som går rent ind hos publikum. Foruden steppebranden, kom vi med på en tur i Edens Have, fik givet Gud tørt på og kom også langt pokker i Mol, og så nåede Laura Mo også at give sin uforbeholdne mening om en ”vis” hr. Paludan.

Peter AG

Man kan glæde sig til, at Laura Mo kommer til bl.a. Skagen, Tønder og Samsø- festivalerne i løbet af sommeren og sæter gang i steppebranden og festerne.

Det kan også nævnes fra Jelling festivalen, at Gnags gav en fantastisk koncert med en meget veloplagt Peter AG, og at Folkeklubben på ny var på banen især med nye toner fra albummet Sort tulipan.

https://www.youtube.com/watch?v=dDNkEgY63Xc

https://www.youtube.com/watch?v=Ka5Ke59ahZs

 

Jacob Dinesen