foto29191Mange danske musikere og sangskrivere har taget turen til Austin, Texas i DJBFA’s regi for at blive inspireret, udviklet og arbejde sammen med lokale komponister. Nu har Danmark netop haft besøg af en singer-songwriter bosat i Austin. J Wagner gav i sidste uge tre koncerter her i landet sammen med MC Hansen, inden han returnerede til sit hjemland for at give den første af en række koncerter allerede lørdag.

foto29192De to sangskrivere gav et eller flere numre på skift under koncerten og supplerede hinanden både med glimrende instrumentale mellemspil og guitarriffs og i enkelte tilfælde med vokal støtte. Johann Wagners musikalske kuffert var fuld af gode sange og melodier, som var fortællende og med meget forskellige historier. Der var også plads på repertoiret til hans ”hit” i hjemlandet If I Go I’m Going der blev spillet i tv-showet Californication og også med på hans seneste album The Runaway Kid.

MC Hansen gav flere af sine kendte melodier, men også et par som normalt ikke er at finde på hans sætliste. Så med koncerten søndag aften var det en behagelig og dejlig måde at afslutte weekenden med de to dedikerede og velspillende-syngende troubadourer, som fik afleveret deres budskaber og historier til både fornøjelse og eftertanke.

https://www.youtube.com/watch?v=MCs8vmV9ozE

http://www.jwagnermusic.com/

http://mchansen.com/