De lignede en flok efterskoleelever, der besteg scenen, og de udstrålede da også frisk energi fra start til slut. Friendly Neighbourhood fra Gøteborg-området er et nyt ensemble, som har fundet sammen med en særlig forkærlighed for oldtime-musik.

Det var deres første optræden ’utomlands’, så vi skal da præsentere dem: Albin Ekman, Agnes Brogeby, Hampus Odlöw, Alicia Jardine, Erling Bronsberg, Lydia Malmqvist og Anders Bomholt. De to dygtige fiddlere er førende melodibærere skarpt forfulgt af mandolin og clawhammerbanjo, og foruden bas og guitar var der jo lige vaskebrættet med bækken, piskeris, fingerbøl, klokker og båthorn, som tiltrak en del opmærksomhed.

De er ikke rutinerede musikere. Der var små fejl og mislyde, men i stedet for perfektion så formår F.N.S. at formidle en smittende spilleglæde. De benyttede også lejligheden til at præsentere nogle fag- og kvindepolitiske sange, og det må man vel have lov til, når man kommer fra landet, som fostrede legenden Joe Hill. Både Bread & Roses og især Dylans (Ain’t Gonna Work On) Maggie’s Farm var godt arrangeret og fungerede fint sammen med de traditionelle instrumentalnumre og ballader.