Københavns kulturudbud var i lørdags mere eller mindre i øjnefaldende. Mere: Pride Parade. Mindre: Fox Tail Folk Festival. Men her følger en kort reportage fra den. Igen i år blev Fox Tail afviklet på Reffen (Refshaleøen) og igen med et meget blandet program af roots- og countrymusik.  Jeg hørte først bluesbandet Trainman Blues, som gav et sæt med en gang gedigen bluesrock, og så fulgte et indslag med Ladies of Folk. Det er Kristina Svith Villadsen og Evelina Gold, som laver en podcast om countrymusik. De graver lidt i historierne og myterne, og det kan anbefales at give dette Tønder Festival-sponsorerede projekt et lyt. De kan findes på: den2radio.dk.

Nanna Larsen

Nanna Larsen er americana-singer-songwriter. Hun har en del års erfaring og gav også en sikker optræden, hvor publikum blev godt involveret. Hun har ledet et pigeband, som hedder The Mulligans. De er nu blevet til The New Mulligans, bl.a. fordi veteranen Anne Eltard (Polkageist m.m.) nu bidrager med sin violin til en større sound. Et godt fremmøde og en god stemning på denne lille bolværksfestival.

Jeg fik ikke hele festivalen med, da jeg som gammel christianshavner også måtte deltage i bydelens 400-års jubilæum. Her var også linet et større musikprogram op. Foruden pige-tributbandet Gasoline, så fik jeg ved en udsmykket Dæmonernes Port hørt Hagenville. Det er en halvakustisk alt-country kvartet bestående af Thomas Mørch, forsanger og guitarist, Jeppe Kelkko, leadguitarist og korsanger, Søren Poulsen, akustisk guitarist og korsanger samt This Lyngsie på kontrabas.