Med base i Oregon, USA har duoen gjort det til både en levevej og livsstil at være rejsende i musik. Kæresteparret Sarah Vitort og Scott Gilmore er så ofte på turné, at det er blevet den største del af deres liv. De fortalte, at deres kunstnernavne også har den funktion, at de er roller, som kan interagere med de mennesker, de møder, og derved bedre munde ud i sange og historier om livet på vejen.

De har dog fået tid til at indspille først en debut-EP, så albummet The Remarkable Adventures of Fox and Bones i 2017 og den helt nye Better Land. De har rigeligt med egne sange, men krydrede aftenens to sæt med nogle cover-crowd-pleasers.

Gilmore spiller akustisk guitar og har en stor soulstemme, og Vitort betjente noget elektronisk percussion og leverede nogle gode sangduetter. De havde medbragt en guitarist og sanger som udgjorde bandet.

Fox and Bones’ musikstil kan beskrives som folk-pop. De går gerne efter den gode melodi, og de ikke alt for alvorlige tekster. De lavede en Bob Dylan-nasal-parodi, og det virkede udmærket i fredagsbar-stemningen. Tak, og så kan Fox and Bones fortsætte til næste by.