På Strib Vinter Festivals caféscene spilles hvert år mellem 20 og 25 koncerter i diverse genrer. Fælles for dem er den høje kvalitet, uanset om det er øvede eller uøvede kræfter, der præsenteres.

Daniel jul

I år kunne man bl.a. opleve Walther fra Falster, der modtog Årets Helge i 2016. Han har siden udviklet sig fantastisk og er en enestående fortolker af sine egne kompositioner, som er med en kombination af humor og holdninger, der går rent ind sammen med de iørefaldende melodier.

Maria Molde

Nordjyske Daniel Jul med band gav en spændende koncert med gode tekster og mange livlige melodier med fængende rytmer, som blev afleveret med en god udstråling og energi. Den lokale duo Kinship (øverste foto) vandt stille og roligt publikums sympati med smukke sange fra Monika Miftaraj, der blev akkompagneret af Simon Madsen på guitar. Selv om duoen fortrinsvis præsenterer coversange, så er det ofte med en ny indgangsvinkel til kendte melodier, så de fremstår i nye, moderne udgaver. Den talentfulde duo kunne måske vinde terræn ved at komme lidt mere ud over scenekanten.

Downtown Dynt er altid garant for en god gang medrivende, energiske sange og melodier fra det irske sang-skatkammmer. Koncerten her var ingen undtagelse, den var medrivende koncert og med mange kendte sange, som trioen fyrede af med sædvanlig stor spilleglæde.

En positiv overraskelse fik publikum også af singersongwriter Maria Molde, der sprang til på et afbud. Og selv om hun ellers altid spiller med sit band, gav hun en flot solokoncert med den smukke stemme i fokus og kun akkompagneret af sin mandolin.

Der var mange andre gode koncerter, hvor man kunne nyde musikken og de talentfulde udøvere, Børnene en god oplevelse lørdag formiddag, da Jensen & Bugge gav en koncert særligt for de yngre årgange.

Downtown Dynt