Lørdag middag stod sønderjyske Jesper Gloor endnu en gang på scenen og gav prøver på sit repertoire, der indeholder både country, americana og folksange fortrinsvis på engelsk. Emner fra dagligdagen om eksempelvis sanseindtryk, ønsker og forhåbninger.

Jesper Gloor

Den talentfulde duo Glimtvis med Rikke Egholm Ravn og Rasmus Pedersen gav en koncert i samme genre som Jesper Gloor, men med et strejf af pop og vedkommende nærværende tekster. Så det er ikke kun i ”glimt”, at duoen fastholder publikums interesse, men under hele koncerten. (øverste foto)

Der er godt humør, muntre toner og gode historier når Folk Friends går på scenen. Trioen med Svend Erik Larsen, Bent Skourup og Lyder Horsted er dygtige til hurtigt at få publikum til at synge med på mange kendte og populære skotske, irske og danske sange.

LIVinthewoods (Liv Clausen)

Så umiddelbart var det en svær opgave for duoen LIVinthewoods at skulle følge efter med lidt mere melankolske sange og rootstoner. Men sangerinden Liv Clausen demonstrerede sit store talent, ikke mindst, da hun afsluttede duoens koncert med en a cappella sang, hvor man kunne høre, hvis der var faldet en knappenål til jorden. En flot afslutning af den unge sangerinde.

Robert Dueholm

Senere kom der mere kul på, da Robert Dueholm Trio entrede scenen, og den unge sangskriver og guitarist gav en lovende koncert med stor energi og stor musikalitet, sammen med Eigil Hein og Andreas Møller. Sangskriveren Anne Iben afsluttede lørdag aften med et sæt, hvor hun spillede egne kompositioner med både americana og rootsmusik i en blanding, hvor melodier og tekster kom til deres ret.

Søndag formiddag var der både traditionelle irske, skotske og nordiske folkesange på repertoiret, da O’Hein med brødrene Thomas og Brian Hein O’Driscoll og Pia Hein O’Driscoll gik på scenen. Så hvis man stadig havde lidt søvn i øjnene, så vågnede man op til medrivende energisk musik fra de tre sønderjyder, og mellem de keltiske melodier fik man også tonerne til Pippi Langstrømpe i et potpourri, og ellers var der flere instrumentale numre med opskruede temposkift.

Ingrid Bladt

Ingrid og Michael afsluttede koncerterne på den intime og hyggelige scene.  Det var den unge Ingrid Bladt på henholdsvis nyckleharpe og bouzouki og hendes far Michael Bladt på guitar. Den i Hamborg bosiddende talentfulde Ingrid Bladt har udviklet sig til en glimrende nyckelharpe-musiker, men har nu også taget bouzouki op, da hun fik den som en julegave. Duoen gav både instrumentale numre, men også flere numre med sang, blandt andet en smuk vise om at danse med svensk tekst.

Selvom om de mere kendte navne er på de store scener, så får man altid gode oplevelser på cafescenen, der også har leveret mange musiker til de større scener i tidens løb.