Sidst, undertegnede var til koncert med Barrow, var på Salling Rooftop i Aarhus med flot udsigt over det meste af byen. Denne gang var i Musikhuset og selv om udsigten måske ikke var så flot, så var musikken helt på toppen.

Mikkel Bøggild

Barrow bestod til dagens lejlighed af 3/5 band, og som vanlig med sanger og guitaristen Mikkel Bøggild som velspillende og ikke mindste velsyngende frontfigur, dygtig støttet af den ferme Ole Albrechtsen på pedalsteel og bassisten Henrik Poulsen, der sørger for rytmen på glimrende vis.

Ole Albrechtsen

Der er en ny udgivelse på vej fra bandet, og de præsenterede flere numre fra dette foruden en del fra deres album, Transition. Vi fik både stille numre, muntre ballader og diverse fra de tre gode musikere, og det var som sædvanligt en nydelse at lytte til singersongwriteren Mikkel Bøggilds stemme. Den passer ideelt til bandets country- og americanagenrer, som de præsenterede for godt 100 publikummer i deres næsten halvanden times koncert.

Henrik Poulsen

Nu er det blot at vente på, at det nye album bliver færdigt. Det indspilles i øvrigt ”live” – det vil sige med hele bandet samtidigt, så virkningen bliver mere autentisk, end hvis hver musiker indspiller sin del solo.

https://www.youtube.com/watch?v=-eg1EYgrCj4