Aarhus Festuge er i fuld gang, og her kan man høre musik i mange forskellige genrer. Søndag kunne man nyde engelsk/irske Jane & Shane på Banegårdspladsen i det irske telt, hvor den sympatiske duo gav tre sæt med både nye toner og kendte numre fra deres tre tidligere udgivelser. De spillede som vanligt med charme, godt humør og stor energi og fik også publikum til at synge med på mange numre.

Line Gøttsche

Kvartetten Barrow (øverste foto) var kommet helt til tops, da bandet spillede koncert på Salling Rooftop! Her var der pænt fyldt op på et af byens mest populære udsigtssteder, og bandets americana og countrytoner faldt i god jord hos de mange fremmødte. Der var både stille og mere rockende melodier skrevet af Mikkel Bøggild, som er forsanger for Aarhusbandet. De præsenterede kendte numre fra deres første plade, men også flere nye sange fra den kommende udgivelse.

Singersongwriter Line Gøttsche gav en flot solokoncert i den hyggelige Mathilde Fibigers Have ved Kvindemuseet. Den unge pianist og sangerinde præsenterede sit sæt af sensible, melankolske og fintfølende melodier med dejlige engelske tekster sunget med en elegant vokal. Det var en næsten højtidelig oplevelse, og Line Gøttsche står selv for både tekster og kompositioner, som er med lidt klassiske nuancer.

Jane & Shane