Så har fagudvalget under LMS (Levende Musik i Skolen) udvalgt de 103 orkestre/solister, som i næste skoleår skal give skoleeleverne over hele landet musikalske oplevelser, uanset hvilke årgange de er, blot kommunen er tilmeldt. Så er der en koncert pr. 120. elev, og hertil hører også undervisningsmateriale. Prisen er kun 32 kr. pr. elev plus moms for kommunen, som i nogle tilfælde deler udgiften med skolen, og i andre tilfælde betaler skolen selv.

Fiolministeriet

Fiolministeriet

Fra musikprogrammet for 2017-2018 kan følgende navne fra folk-miljøet bl.a. nævnes fra det fyldige program: Afenginn, Basco, Eastwind (Øverste foto), Fiolministeriet, Jensen & Bugge, Middelalderensemblet GIÒIA, Phønix, Stine Michel med orkester, Svøbsk, Søren Krogh & Marie Frank, Tumult, Virelai, Vokalselskabet Glas og Wenzell & Bugge.

Dermed er kvaliteten også sikret, og LMS sætter en ære i at kunne garanterer topprofessionelle musikere og musikgrupper. Det er også derfor, at de bliver udvalgt ud fra deres kvalitet, deres formidlingsevner og individuelle koncertkoncept. Som en yderligere kvalitetskontrol skal skoler og musikere hvert år evaluere den seneste sæsons samarbejde med både LMS og med koncerter og undervisningsmaterialer.

Men nu skal man først lige have afviklet foråret 2017, og her kan man da glæde sig over, at mange af de nævnte musikere, der spiller til næste skoleår, også er med i det nuværende program.

Wenzell & Bugge

Wenzell & Bugge

I løbet af skoleåret skal afvikles mere end 2.000 koncerter for op imod en kvart million børn!

http://www.lms.dk/