Her en af de jævnlige opfordringer til at følge med på vores kalender for at se, om der lige skulle være en god koncert lige om hjørnet i netop din by. Vi plukker nogle enkelte bands ud, som spiller i de næste dage rundt i Danmark.

Kajsa Vala Foto: Per Dyrholm

Mads Hansens Kapel spiller d. 27. februar hos Thy Folkemusik og d. 28. gælder det Wintercoat i Sabro, mens det så bliver Skt. Annæ Gymnasium torsdag aften d. 1. marts. Også Northern Assembly spiller koncert onsdag, nemlig på Den Blå Engel i Kalundborg og fortsætter til Vejle Musikteater torsdag 1. marts, ligesom de også spiller i de følgende dage efter.

Halfdanskerne. Pressefoto

Himmerland går på scenen torsdag sammen med skotske Mairi Campbell i Mygind Forsamlingshus. Det ligger imellem Aarhus og Randers, nemlig på Gl. Oustrupvej 1, 8544 Mørke. Halfdanskerne er på en længere tur rundt, faktisk over det meste af landet, i de kommende måneder. 1. marts rammer de Bakkehuset i Ikast og søndag eftermiddag kl. 14.30 i Herlev Borgerhus i Herlev ved København.  1. marts spiller Kajsa Vala i Stubhuset i Støvring, mens hun så indtager Huset i København lørdag d. 3.

Lonely Dear er på i Atlas i Aarhus torsdag, mens Natasja Lee Dickinson spiller på Bollingsø Bryghus i Bollingsø fredag 2. marts og på Boldts Bar i Haderslev lørdag. Himmerland tager turen til Sjælland fredag aften, hvor de spiller på Sidesporet i Holbæk, Havnegade 3. Fredag spiller Maskineriet med Maja Kjær Jacobsen og Søren Vinther Røgen (øverste pressefoto) i forsamlingshuset i Nørreskovlund og i Jacobsens Hus i Virklund søndag

Der er naturligvis mange andre koncerter i dagene op til weekenden – og både før og efter – og stort set hver dag året rundt. Dette blot et lille udvalg – tjek gerne direkte på kalenderen, hvis de mange datoer og steder her har skabt forvirring snarere end overblik!