Når vi kan fejre sankthansaften d. 23. juni, så kan multimusiker Perry Stenbäck samtidig fejre sit 40 års-jubilæum som professionel musiker. Alle er velkomne til at fejre det sammen med jubilaren, som i dagens anledning åbner sit hjem og have ”Minnesota” til en musikalsk fest fra kl. 12.00 til 16.30.

Den kendte og populære musiker vil præsentere musik sammen med alle sine bands. Så man vil kunne høre Bragr, Perry Stenbäck & Dekadans, Perry & Peter Puma Hedlund, Perry & Les Elegantiers, og man kommer så hele vejen rundt i Perrys musikalske karrusel med folk, roots, blues, rock, country, jazz, viser og pop. Man vil også kunne lytte til sønnen Robert Dueholm Stenbäcks trio med moderne toner.

Svenskfødte Stenbäck spiller på alle slags guitarer, banjo, mandolin, keyboard, viola og ikke mindst det svenske nationalinstrument nyckelharpe. Perry fik sit første betalte job sankthansaften 1984, og siden er det gået slag i slag. Foruden sin medvirken i mange bands har han også holdt workshops og guitar-camps på Engelsholm Højskole gennem en årrække. Han styrer sangskriverne på Back to the Roots Festival og siger aldrig nej til at gå med på scenen, uanset hvem der spiller, og hvor koncerten er.

Nu indbyder han alle til at komme til festival i Minnesota, der er beliggende på Gadbjergvej 28 i 7321 Gadbjerg og altså ikke, som mange måske troede, i USA! Årsagen til navnet er den forrige ejer, der kom tilbage til Danmark i 1921 efter at være udvandret som ung til den amerikanske stat. Han byggede så nærmest en lille by på den store grund i Gadbjerg, hvor der også var en mindre grusgrav, og han kaldte stedet Minnesota, som det stadig hedder i lokalområdet.

Man kan købe billetter via mobilepay nummer 95786. Husk at skrive festival og navn til Perrys selskab, Sticks & Strings, som han har med sin kone Christine Dueholm, der er kendt som trommeslager, percussionist, stomp og rytmeinstruktør.

Billetterne koster 200 kr. for voksne og 100 kr. for unge under 25 år, mens børn under 12 år har gratis adgang. Det vil være en dejlig måde at fejre midsommer på med de mange varierede koncerter hele eftermiddagen, hvor der også kan købes diverse drikkevarer og fast føde, og så kan man nemt nå at komme til sankthansbål senere.

https://sticksandstrings.dk/

About Perry