Danske Calibut Band har fået vind i sejlene. De er udvalgt af Tempi til at repræsentere Danmark i Oslo på det årlige skandinaviske showcase FolkeLarm 2017. Det er et stort anlagt folkemusiktræf, men altså ikke træf, som vi kender det: Kom med dit instrument og deltag, hvis du har lyst. Næ, her stilles høje kvalitetskrav, og dette ’ridderslag’ bliver belønnet med ære og sandsynligvis også prestigefyldte engagementer.

For hovedkraften i Calibut George Mihalache er det en stor glæde at skulle spille på FolkeLarm, hvor der også vil være gode muligheder for at få eksponeret Calibut Band til et større marked.

“Jeg vil gerne sige tak til de to organisationer, Tempi og FolkeLarm, for den store anerkendelse. Det er en stor ære for os at deltage i en begivenhed af denne kaliber,” udtaler Mihalache. Øvrige medlemmer i det danskbaserede verdensmusikorkester er Simon Don Eriksen, Ruhi Erdogan, Jonathan Ahlborn og Morten Lind.

Calibut Band mikser rumænsk folkemusik med jazz til et forrygende, tempofyldt, men også dybt og komplekst lydbillede. Blandingen af balkanmusik og jazz er noget, som Calibut Band har udviklet til deres helt særegne stil, og det er denne lyd, publikum og branchefolk fra hele verden vil blive præsenteret for på Folkelarm.